0468122222

Oven Reparatie

FIXMY is actief en is gespecialiseerd in elke reparatie en installatie van elektrische en gasovens. Wij bieden eersteklas ovenreparatieservice in Belgie. Onze belangrijkste prioriteit is om onze klanten een veilige en betrouwbare ovenservice te bieden.
“Onze klanten tevreden houden en een vriendelijke service bieden” is ons doel bij elke ovenreparatie die we uitvoeren. Als u een oven probeert te repareren zonder de juiste training en kennis van veiligheidsnormen voor reparaties.
Ovens, fornuizen en fornuizen mogen alleen worden onderhouden door gekwalificeerde professionals die de kennis en ervaring hebben om ze veilig uit hun defecte staat te verwijderen en uw voedsel opnieuw op te warmen. De oven is wereldwijd een van de meest gebruikte apparaten. Gas- en elektrische ovens zijn meestal eenvoudig te repareren omdat de verschillende componenten eenvoudig te demonteren en te vervangen/wisselen.

Afspraak maken binnen één minuut

Wij repareren alle soorten witgoed!

FAQ'S

 
 

Reparatie is meestal binnen 24 uur al mogelijk, hoe eerder u belt – hoe sneller de monteur uw apparaat herstelt!

Wij zijn van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 19:00 geopend. Op zondagen zijn wij gesloten.

Wij zijn een witgoed reparatie bedrijf met een landelijke dekking, onze monteurs zijn echte experts als het gaat om het repareren van wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten.

Uiteraard geven wij op de uitgevoerde reparatie garanties, je kunt hiernaar vragen tijdens het reparatiebezoek van onze monteur.

Vaak hebben wij het benodigde onderdeel al in onze werkbus liggen, mocht er toch een onderdeel nodig zijn dan wordt er vaak een tweede reparatiebezoek ingepland door de monteur. U betaalt hier geen extra kosten voor.

Wilt u uw afspraak annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Helaas kan het gebeuren dat u het ergens niet mee eens bent. Laten we samen zoeken naar een oplossing!

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan telefonisch contact met ons op.