Oven Reparatie

FIXMY is actief en is gespecialiseerd in elke reparatie en installatie van elektrische en gasovens. Wij bieden eersteklas ovenreparatieservice in Belgie. Onze belangrijkste prioriteit is om onze klanten een veilige en betrouwbare ovenservice te bieden.
“Onze klanten tevreden houden en een vriendelijke service bieden” is ons doel bij elke ovenreparatie die we uitvoeren. Als u een oven probeert te repareren zonder de juiste training en kennis van veiligheidsnormen voor reparaties.
Ovens, fornuizen en fornuizen mogen alleen worden onderhouden door gekwalificeerde professionals die de kennis en ervaring hebben om ze veilig uit hun defecte staat te verwijderen en uw voedsel opnieuw op te warmen. De oven is wereldwijd een van de meest gebruikte apparaten. Gas- en elektrische ovens zijn meestal eenvoudig te repareren omdat de verschillende componenten eenvoudig te demonteren en te vervangen/wisselen.

UW WITGOED REPAREREN?

Heeft u interesse of vragen over het repareren van uw witgoed? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

OVEN veelvoorkomende foutcodes

Wanneer u foutcodes krijgt op uw Samsung oven, dan moet u weten dat dit doorgaans wijst op een storing in het apparaat. De foutcodes helpen uitzoeken wat precies de oorzaak is van het probleem.

Voor Samsung ovens, worden de meest voorkomende foutcodes weergegeven als ‘F’ gevolgd door een cijfer. Elke foutcode correspondeert met een specifieke storing. De volgende foutcodes komen vaak voor bij Samsung ovens:

• F22: Deurprobleem. Dit betekent dat de deur niet goed sluit of niet goed geopend of gesloten kan worden.

• F30: Oventimerprobleem. Dit wijst erop dat de timer of klok van de oven niet goed werkt.

• F31: Temperatuursensor probleem. Dit wil zeggen dat de sensor die de temperatuur in de oven meet, defect is.

• F32: Gasprobleem. Dit kan betekenen dat de gastoevoer naar de oven is afgesloten of dat het gasregelaar defect is.

• F59: Stoorprobleem. Dit komt meestal door vocht of vet in de oven.

Als u een foutcode op uw Samsung oven krijgt, kunt u het beste met ons contact opnemen. Wij voeren dan eerst diagnose uit om vast te stellen welke onderdelen vervangen moeten worden. We kunnen daarna een reparatievoorstel doen met prijs.

Laat ons weten welke foutcode u krijgt op uw Samsung oven, dan kunnen wij u zo goed mogelijk verder helpen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op LG-ovens en hun mogelijke oorzaken:

F-1: Dit duidt op een probleem met de temperatuursensor. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de sensor of het controleren van de bedrading.

F-3: Dit betekent dat er een probleem is met de ventilator of de ventilatormotor. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator of de motor.

F-7: Dit duidt op een fout in de aanraakbediening. Mogelijke oplossingen zijn het reinigen van de aanraakbediening of het vervangen ervan.

F-9: Dit betekent dat er een probleem is met de deursloten. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurvergrendeling of het vervangen ervan.

F-11: Dit duidt op een probleem met de printplaat. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de printplaat of het controleren van de bedrading.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de LG-oven. Raadpleeg de handleidingvan uw oven voor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

 

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op Zanussi-ovens en hun mogelijke oorzaken:

  1. F0: Dit geeft aan dat er een probleem is met de oventhermostaat. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de thermostaat of het controleren van de bedrading.

  2. F1: Dit duidt op een probleem met de deurschakelaar. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurschakelaar of het vervangen ervan.

  3. F2: Dit betekent dat de temperatuursensor een te hoge temperatuur heeft gedetecteerd. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de sensor.

  4. F3: Dit duidt op een probleem met de ovenventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

  5. F4: Dit betekent dat er een probleem is met de ovenverwarmingselementen. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de verwarmingselementen.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de Zanussi-oven. Raadpleeg de handleiding van uw oven voor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op AEG-ovens en hun mogelijke oorzaken:

F0: Dit duidt op een probleem met de oventhermostaat. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de thermostaat of het controleren van de bedrading.

F1: Dit betekent dat er een probleem is met de deurschakelaar. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurschakelaar of het vervangen ervan.

F2: Dit geeft aan dat de temperatuursensor een te hoge temperatuur heeft gedetecteerd. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de sensor.

F3: Dit duidt op een probleem met de ovenventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

F9: Dit betekent dat er een probleem is met de deursloten. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurvergrendeling of het vervangen ervan.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de AEG-oven. Raadpleeg dehandleiding van uw oven voor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op Bosch-ovens en hun mogelijke oorzaken:

E005: Dit duidt op een probleem met de deurschakelaar. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurschakelaar of het vervangen ervan.

E011: Dit betekent dat er een probleem is met de elektronische besturingseenheid. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de besturingseenheid of het controleren van de bedrading.

E012: Dit duidt op een probleem met de temperatuursensor. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de sensor.

E015: Dit betekent dat er een probleem is met de ventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

E106: Dit duidt op een probleem met de deursloten. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurvergrendeling of het vervangen ervan.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de Bosch-oven. Raadpleeg de handleiding van uw oven voor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op Miele-ovens en hun mogelijke oorzaken:

1. F14: Dit duidt op een probleem met de temperatuursensor. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de sensor of het controleren van de bedrading.

2. F19: Dit betekent dat er een probleem is met de ventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

3. F20: Dit duidt op een probleem met de deurschakelaar. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurschakelaar of het vervangen ervan.

4. F84: Dit betekent dat er een probleem is met het slotmechanisme van de deur. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van het slotmechanisme of het vervangen ervan.

5. F85: Dit duidt op een probleem met de elektronische besturingseenheid. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de besturingseenheid of het controleren van de bedrading.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de Miele-oven. Raadpleeg de handleiding van uw ovenvoor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op Whirlpool-ovens en hun mogelijke oorzaken:

1. F1: Dit duidt op een probleem met de elektronische besturingseenheid. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de besturingseenheid of het controleren van de bedrading.

2. F2: Dit betekent dat er een probleem is met de temperatuursensor. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de sensor.

3. F3: Dit duidt op een probleem met de ovenventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

4. F5: Dit betekent dat er een probleem is met het deurslotmechanisme. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van het slotmechanisme of het vervangen ervan.

5. F8: Dit duidt op een probleem met de ovenverwarmingselementen. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de verwarmingselementen.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de Whirlpool-oven. Raadpleeg dehandleiding van uw oven voor een volledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die kunnen optreden op Siemens-ovens en hun mogelijke oorzaken:

  1. E011: Dit duidt op een probleem met de elektronische besturingseenheid. Mogelijke oplossingen zijn het vervangen van de besturingseenheid of het controleren van de bedrading.

  2. E115: Dit betekent dat er een probleem is met de temperatuursensor. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de sensor.

  3. E305: Dit duidt op een probleem met de ovenventilator. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de bedrading of het vervangen van de ventilator.

  4. E106: Dit betekent dat er een probleem is met het deurslotmechanisme. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van het slotmechanisme of het vervangen ervan.

  5. E005: Dit duidt op een probleem met de deurschakelaar. Mogelijke oplossingen zijn het controleren van de deurschakelaar of het vervangen ervan.

Het is belangrijk op te merken dat deze foutcodes kunnen verschillen afhankelijk van het specifieke model van de Siemens-oven. Raadpleeg de handleiding van uw oven voor eenvolledige lijst met foutcodes en oplossingen voor uw specifieke model. Als u de foutcode niet kunt oplossen, is het raadzaam om contact op te nemen met de een erkende reparatieservice FIXMY.

Alle merken

FIXMY werkt met enkel gespecialiseerde

Bij FIXMY kunt u rekenen op deskundige technici die aan de hoge eisen voldoen die ze stellen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het repareren van alle grote merken witgoed, van Bosch tot LG, Samsung, Beko en meer. Vertrouw ons voor hoogwaardige reparatiediensten voor al uw huishoudelijke apparaten.
Bercht sturen
1
Hallo👋, Waarmee kan ik u helpen?
Scan the code
Hallo👋, Waarmee kan ik u helpen?