0468122222

Kookplaat Reparatie

Uw keuken fris houden. U wilt dat uw keuken naar heerlijke aroma’s ruikt. kookplaat en afzuigkappen, ook wel ventilatiekappen of afzuigkappen genoemd, hebben keukenafzuigventilatoren die u helpen dit te bereiken door geurverwijdering en ventilatie te bieden. Als u een afzuigkap nodig heeft in Belgie, bel dan de experts van “Reparatieservice” voor deskundige service, zodat u weer een comfortabele, uitnodigende keuken kunt hebben.
Stel niet uit! Opgehoopt vet en rook kunnen uw muren en kasten beschadigen en uw binnenluchtkwaliteit aantasten. Plan de service eenvoudig online in of bel ons. Onze technieker in uw locatie repareren uw afzuigkappen

Afspraak maken binnen één minuut

Wij repareren alle soorten witgoed!

FAQ'S

 
 

Reparatie is meestal binnen 24 uur al mogelijk, hoe eerder u belt – hoe sneller de monteur uw apparaat herstelt!

Wij zijn van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 19:00 geopend. Op zondagen zijn wij gesloten.

Wij zijn een witgoed reparatie bedrijf met een landelijke dekking, onze monteurs zijn echte experts als het gaat om het repareren van wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten.

Uiteraard geven wij op de uitgevoerde reparatie garanties, je kunt hiernaar vragen tijdens het reparatiebezoek van onze monteur.

Vaak hebben wij het benodigde onderdeel al in onze werkbus liggen, mocht er toch een onderdeel nodig zijn dan wordt er vaak een tweede reparatiebezoek ingepland door de monteur. U betaalt hier geen extra kosten voor.

Wilt u uw afspraak annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Helaas kan het gebeuren dat u het ergens niet mee eens bent. Laten we samen zoeken naar een oplossing!

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan telefonisch contact met ons op.