DIENSTEN

Uw wasmachine werkt niet meer en u heeft geprobeerd de wasmachine zelf te repareren, tevergeefs. Het probleem is er nog steeds! Heeft u last van één van de onderstaande problemen aan uw wasmachine? Neem dan direct contact met ons op. Wij als witgoed reparatie experts zijn u graag van dienst en lossen het probleem snel en voordelig voor u op.

Iemand nodig die uw witgoed weer kan repareren? Bij bent u aan het juiste adres! Al onze witgoed technieker zijn professionele reparateurs. Zo weet u zeker dat u een echte witgoed technieker aan huis krijgt als u een afspraak maakt met ons. Witgoed reparatie – wij staan voor u klaar.

Uw vaatwasser werkt niet meer en u heeft geprobeerd de vaatwasser zelf te repareren, tevergeefs. Het probleem is er nog steeds! Heeft u last van één van de onderstaande problemen aan uw vaatwasser? Neem dan direct contact met ons op. Wij als Vaatwasser reparatie en technieker zijn u graag van dienst en lossen het probleem snel en voordelig voor u op.

Iemand nodig die uw koelkast weer kan repareren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Al onze technieker zijn professionele koeltechnicussen en volgen interne opleidingen bij de fabrikant. Zo weet u zeker dat u een echte witgoed technieker aan huis krijgt als u een afspraak maakt met ons. Witgoed reparatie – wij staan voor u klaar.

Uw keuken fris houden. U wilt dat uw keuken naar heerlijke aroma’s ruikt. kookplaat en afzuigkappen, ook wel ventilatiekappen of afzuigkappen genoemd, hebben keukenafzuigventilatoren die u helpen dit te bereiken door geurverwijdering en ventilatie te bieden. Als u een afzuigkap nodig heeft in Belgie, bel dan de experts van “Reparatieservice” voor deskundige service, zodat u weer een comfortabele, uitnodigende keuken kunt hebben.
Stel niet uit! Opgehoopt vet en rook kunnen uw muren en kasten beschadigen en uw binnenluchtkwaliteit aantasten. Plan de service eenvoudig online in of bel ons. Onze technieker in uw locatie repareren uw afzuigkappen

FIXMY is actief en is gespecialiseerd in elke reparatie en installatie van elektrische en gasovens. Wij bieden eersteklas ovenreparatieservice in Belgie. Onze belangrijkste prioriteit is om onze klanten een veilige en betrouwbare ovenservice te bieden.
“Onze klanten tevreden houden en een vriendelijke service bieden” is ons doel bij elke ovenreparatie die we uitvoeren. Als u een oven probeert te repareren zonder de juiste training en kennis van veiligheidsnormen voor reparaties.
Ovens, fornuizen en fornuizen mogen alleen worden onderhouden door gekwalificeerde professionals die de kennis en ervaring hebben om ze veilig uit hun defecte staat te verwijderen en uw voedsel opnieuw op te warmen. De oven is wereldwijd een van de meest gebruikte apparaten. Gas- en elektrische ovens zijn meestal eenvoudig te repareren omdat de verschillende componenten eenvoudig te demonteren en te vervangen/wisselen.

FAQ'S

 
 

Reparatie is meestal binnen 24 uur al mogelijk, hoe eerder u belt – hoe sneller de technieker uw apparaat herstelt!

Wij zijn van maandag tot Zondag van 08:00 tot 21:00

Wij zijn een witgoed reparatie bedrijf met een landelijke dekking, onze techniekers zijn echte experts als het gaat om het repareren van wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten.

Uiteraard geven wij op de uitgevoerde 3 maande  reparatie garantie, je kunt hiernaar vragen tijdens het reparatiebezoek van onze technieker.

Vaak hebben wij het benodigde onderdeel al in onze werkbus liggen, mocht er toch een onderdeel nodig zijn dan wordt er vaak een tweede reparatiebezoek ingepland door de technieker. U betaalt hier geen extra kosten voor.

Wilt u uw afspraak annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Helaas kan het gebeuren dat u het ergens niet mee eens bent. Laten we samen zoeken naar een oplossing!

Heeft u een afspraak die u binnen 24 uur wilt annuleren?
Dan brengen wij annuleringskosten in rekening.

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

FixMy Witgoed - Diensten - België's N°1 Witgoed Reparatie Service - 15

UW WITGOED REPAREREN?

Heeft u interesse of vragen over het repareren van uw witgoed? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Alle merken

FIXMY werkt met enkel gespecialiseerde

Bij FIXMY kunt u rekenen op deskundige technici die aan de hoge eisen voldoen die ze stellen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het repareren van alle grote merken witgoed, van Bosch tot LG, Samsung, Beko en meer. Op zoek naar reparatie of herstelling van uw wasmachine, droger, koelkast, oven, kookplaat of vaatwasser? Fixmy.be biedt professionele service voor al uw huishoudelijke apparaten. Vertrouw ons voor hoogwaardige reparatiediensten. Contacteer ons nu!
Bercht sturen
1
Hallo👋, Waarmee kan ik u helpen?
Scan the code
Hallo👋, Waarmee kan ik u helpen?